Mad ud af huset Herning

Hos Østerport Slagter får du smagfulde oplevelser, som både dine egne og dine gæsters smagsløg vil huske tilbage på med glæde. Mad ud af huset er én af vores populære specialiteter, og vi ser frem til at henrykke dig gennem gastronomi af højeste kvalitet. Lad dig friste af vores udsøgte retter neden for og sammensæt den perfekte menu ud fra dine egne favoritter.

Favorable priser
Vi har i vores udvalg af lækre retter sørget for, at der findes kvalitetsoplevelser til enhver pengepung. Uanset dit budget forkæles du med veltilberedte retter, hvor æstetik og gode smage er fællesnævneren for samtlige af vores retter. 

Altid kvalitetsråvarer
I samtlige retter anvender vi hos Østerport Slagter kun de absolut bedste råvarer. Vi mener, at kvalitet skal kunne smages, hvorfor vi stiller høje krav til vores leverandører. Kun gennem høje krav sikrer vi de bedste kulinariske oplevelser, og du er velkommen til at besøge os til en snak om vores standarder og valg af kvalitetsråvarer.

 

Hurtig levering
Når du bestiller mad ud af huset hos os, aftaler vi samtidig tid og sted for levering. Vi leverer altid de bestilte retter i emballage, som sikrer de mest optimale temperaturer. Vi sørger for, at du roligt kan læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab.

Glad betjening
Når du bestiller mad ud af huset i Herning, får du leveret delikate sanseoplevelser med et smil. Vi hjælper dig gerne med råd til valg af menu m.m., så vi sikrer din fulde tilfredshed. Hos Østerport Slagter går vi gerne langt for, at du og dine gæster får den bedst mulige dag.

 

Hvorfor skal du vælge Østerport Slagter?

Mad ud af huset Herning er en specialitet for Østerport Slagter, og ønsker du at forkæle dine gæster med noget særligt, har vi sammensæt adskillige menuer til dig. Vores priser varierer til glæde for dig, da du både har mulighed for at vælge udsøgte retter fra øverste samt fra næstøverste hylde. Uanset hvad du vælger, sørger vi for, at du og dine gæster får æstetiske madoplevelser, som I med glæde husker tilbage på.

Ønsker du hjælp til at sammensætte den perfekte menu, er du velkommen til at kontakte os. Ved at besøge vores butik kan du se vores høje kvalitet ved selvsyn, men vi advarer dog om gastronomiske fristelser, som er svære at modstå. Lad dine sanser juble ved at bestille mad ud af huset Herning hos Østerport Slagter.

Smage og æstetik prioriteres højest

Når du bestiller mad ud af huset hos os, sørger vi for at levere de valgte retter på anrettede flade, så du nemt og hurtigt kan servere disse for dine gæster. Du kan på denne måde koncentrere dig om dine gæster, mens vi sørger for alt andet.

 

Mad ud af huset Herning handler for os ikke kun om velsmagende retter, men også om at forkæle samtlige sanser gennem dufte, æstetik og smage. Maden er for mange det naturlige samlingspunkt, hvorfor det er altafgørende at alt går op i en højere enhed. Vi har gennem adskillige år begejstret med mad ud af huset Herning, og vi glæder os til at lade maden henrykke dig og dine gæster.

 

 

Mad ud af huset Herning på den lækre måde

For de fleste handler mad ud af huset Herning om at give deres middag et kulinarisk grundlag, som danner fundamentet for en vellykket festmiddag. Uanset hvilken anledning du ønsker at markere, har vi velsmagende retter tilberedt med de bedste råvarer.

Har du særlige ønsker til tilberedning, anretning eller andet, er du velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at tilberede maden efter dine ønsker, så du og dine gæster får jeres forventninger opfyldt.

Østerport Slagter har en lang og stolt tradition med at levere mad ud af huset Herning. Uanset om dit selskab er stort eller småt, om du bestiller én eller flere retter, så er din tilfredshed vores højeste prioritet. Mad ud af huset Herning er det sikre valg, når du gerne vil forkæle dine gæster med noget særligt.

Åbningstider i butikken

  • Mandag 10:00 - 17:30
  • Tirsdag 10:00 - 17:30
  • Onsdag 10:00 - 17:30
  • Torsdag 10:00 - 17:30
  • Fredag  9:30 - 18:00
  • Lørdag  9:00 - 13:00

Varmt mad ud af huset: mandag - lørdag til 17:00

Kontakt

  • Østerport Slagter
  • Østergade 7
  • 7430 Ikast
  • Telefon 97 15 65 35
Webbureau: Tea Solutions