Mad ud af huset Ikast

Østerport Slagter er din leverandør af kvalitet og gastronomiske oplevelser i Ikast. Vi har gjort mad ud af huset til én af vores specialiteter og nyder at gøre din dag mindeværdig med udsøgte retter. Se vores lækre udvalg af forskellige retter neden for og lad dine smagsløg sammensætte den perfekte menu.

Favorable priser
Vi har sørget for at skabe et bredt udvalg af velsmagende retter inden for forskellige prisklasser. Ud fra vores favorable priser kan du derfor sammensætte en menu, som både dine smagsløg og din pengepung er tilfredse med. 

Altid kvalitetsråvarer
Hos Østerport Slagter prioriterer vi altid din tilfredshed højest. For at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse, bruger vi udelukkende kvalitetsråvarer, vi selv har udvalgt og kan stå inde for. Du er velkommen til at komme forbi vores butik i Ikast og se kvaliteten af vores store udvalg. 

Hurtig levering
Når du bestiller mad ud af huset, aftaler vi samtidig, hvornår og hvor i Ikast du ønsker maden leveret. Du får de bestilte retter leveret klargjort til servering, så du hverken skal tænde ovn eller komfur. Hermed kan du roligt indtage værtsrollen og lade os sørge for maden. 

Glad betjening
Uanset om du selv henter maden hos vores butik i Ikast eller vi står for leveringen, møder vi dig med et smil. Højt serviceniveau og lækkert mad går hånd i hånd, og vi glæder os til at servere velsmagende retter og skabe glæde for dig og dine gæster. 

Derfor skal du vælge Østerport Slagter

Østerport Slagter er din garanti for kvalitet, når du bestiller mad ud af huset Ikast. Ud fra vores store oversigt af udsøgte retter, kan du sammensætte den perfekte menu for dig og dine gæster. Har du særlige ønsker til en eller flere af de ønskede retter, skal du blot rette henvendelse til os, så aftaler vi samtlige detaljer.

Gennem adskillige år har vi forfinet vores udbud af specialiteter og løbende tilpasset retterne efter vores kunders ønsker. Når du bestiller mad ud af huset Ikast er vi derfor sikre på, at du finder noget dine sanser vil juble over. 

Mad til alle dine sanser

Når du får mad ud af huset Ikast, er du sikret en sanselig madoplevelse. Vi forkæler nemlig samtlige sanser, da bl. a. en indbydende duft spreder sig og tiltrækker dine gæster om de anrettede retter, hvor de derpå kan lade deres øjne betragte de gastronomiske herligheder.

For os betyder en fuldendt madoplevelse nemlig ikke blot en velsmagende ret. Vi giver dig gerne råd og vejledning enten i vores butik i Ikast eller ved leveringen hos dig. Vores medarbejdere har kreativiteten til at lave lækre anretninger, så retterne bliver det naturlige kulinariske midtpunkt.  

Mad ud af huset Ikast på den lette måde

Det eneste du skal gøre for at bestille mad ud af huset Ikast, er at vælge mellem vores retter og derefter kontakte os. Telefonisk aftaler vi samtlige detaljer vedr. maden samt levering eller afhentning, hvorfor vi sørger for resten.

Har du spørgsmål til tilberedning eller andet, stiller vores medarbejdere med glæde deres ekspertise til rådighed for at skabe den perfekte oplevelse for dig.

Østerport Slagter har tradition i Ikast og omegn for at levere mad til festlige begivenheder af enhver størrelse, hvor intet er for stort eller småt til oplevelser af højeste kvalitet. Det kan være vanskeligt at tilberede lækkert mad samtidig med at gæsternes selskab nydes. Mad ud af huset er din genvej til lækkert mad i Ikast til favorable priser. 

Åbningstider i butikken

  • Mandag 10:00 - 17:30
  • Tirsdag 10:00 - 17:30
  • Onsdag 10:00 - 17:30
  • Torsdag 10:00 - 17:30
  • Fredag  9:30 - 18:00
  • Lørdag  9:00 - 13:00

Varmt mad ud af huset: mandag - lørdag til 17:00

Kontakt

  • Østerport Slagter
  • Østergade 7
  • 7430 Ikast
  • Telefon 97 15 65 35
Webbureau: Tea Solutions