Mad ud af huset Silkeborg

Har du lyst til at give dine gæster madoplevelser, de altid vil huske tilbage på med glæde og fornøjelse? Så lad Østerport Slagter levere mad ud af huset til din kommende fest, hvor hverken den mindste eller største fest er en begrænsning for os.

Vælg blandt vores mange specialiteter og sammensat din egen personlige menu. Lad dine smagsløg løbe i vand, mens du nedenfor lader dig friste dig af vores mange velsmagende valgmuligheder.

Favorable priser
I vores udvælgelse af retter er vores fokus altid på at skabe muligheder for enhver pengepung. Vi ønsker at gøre mad ud af huset Silkeborg til en gastronomisk rejse, der kan nydes af enhver. Uanset hvad du vælger, er du sikret kvalitet, æstetik og lækkert mad.

Altid kvalitetsråvarer
For at skabe de bedste og mest fuldendte madoplevelser er det afgørende kun at anvende råvarer af højeste kvalitet. Kompromiser findes ikke i vores gastronomiske univers, hvilket du og dine gæster uden tvivl kan smage. Der er kræset for tingene.

Hurtig levering
Samtidig med du bestiller den menu, dine gæster kan glæde sig til at smage, aftaler vi tid og sted for levering. Du er velkommen til selv at afhente din bestilling hos os, mens vi også gerne leverer dine retter, hvis du ønsker dette. Alt er op til dig, og vi hjælper dig gerne med både anretning og gode råd til serveringen.

Glad betjening
Hos Østerport Slagter får du ikke blot udsøgte og velsmagende retter. Ganske gratis får du nemlig også glad og faglig kompetent betjening hele vejen fra bestilling til levering. På den måde bliver mad ud af huset Silkeborg en helhedsoplevelse, du og dine smagsløg altid vil huske tilbage på med fornøjelse.

Hvorfor skal du vælge Østerport Slagter?

Med en lækker menu fra Østerport Slagter kan du læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab uden at tænke på maden. Du aftaler med os, hvordan du ønsker dine retter leveret, hvorefter vi tilpasser os dine unikke ønsker. Samtidig medbringer vi fade, skåle m.m., så du og dine gæster kan nyde synet af et kulinarisk festfyrværkeri præsenteret med æstetisk sans.

Har du brug for hjælp til at sammensætte din menu, står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi lytter til dine forventninger og krav, hvorpå vi kommer med forslag til, hvilke menuer der er særlig velegnede. Mad ud af huset Silkeborg skræddersyes efter dig og dine gæster, og har du særlige ønsker, glæder vi os til at høre disse.

Forkæl dine smagsløg

Lad dine smagsløg forkæles gennem udsøgte retter sammensat ud fra smagsoplevelser af gastronomisk topkvalitet. Samtidig leverer vi også en fryd for dine øvrige sanser, hvilket sikrer en fantastisk helhedsoplevelse lige til mindebogen. Mad ud af huset Silkeborg forvandles på denne måde til dufte, smage og syn, der vil sprede sig blandt dit selskab og sørge for den helt rette stemning.

Vores fokus er på din tilfredshed i alt, hvad vi foretager os. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, hvorfor vi gerne går langt for at sikre denne. Kommer du i tanke om ændringer i din bestilling, er du derfor altid velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil sætte alt ind for at opfylde dine ønsker.

Bestil mad ud af huset Silkeborg på din måde

God mad tager som bekendt tid at tilberede. Lad Østerport Slagter bruge tiden, mens du i stedet bruger tiden på dine gæster. Mad ud af huset Silkeborg kan arrangeres på præcis den måde, som du og dit selskab finder mest ideelt. Uanset om du selv afhenter maden hos os eller vi leverer retterne hos dig, er din menu opbevaret under de helt rette temperaturer.

De rette temperaturer giver dig endvidere mulighed for at servere varme og kolde retter i længere tid, hvilket er en stor fordel for dig, nu hvor du bestiller mad ud af huset hos os. Du kan nemlig godt forvente, at dine gæster spiser mere end de plejer.

Skab den perfekte ramme for en god dag med mad ud af huset Silkeborg. Har du svært ved at vælge mellem vores store udvalg af velsmagende retter? Så står vi klar til at rådgive dig på tlf. nr. 97 15 65 35, hvor vi samtidig også glæder os til at modtage din bestilling.

Åbningstider i butikken

  • Mandag 10:00 - 17:30
  • Tirsdag 10:00 - 17:30
  • Onsdag 10:00 - 17:30
  • Torsdag 10:00 - 17:30
  • Fredag  9:30 - 18:00
  • Lørdag  9:00 - 13:00

Varmt mad ud af huset: mandag - lørdag til 17:00

Kontakt

  • Østerport Slagter
  • Østergade 7
  • 7430 Ikast
  • Telefon 97 15 65 35
Webbureau: Tea Solutions